miércoles, 13 de febrero de 2013

Vídeo sobre Educació emocional a Primària

Visualitza aquest vídeo prestant molta atenció!

Es tracta d'un vídeo d'un documental sobre Pensant en els altres que es tracta d'un càntic a la vida i a la manera d'aprendre a viure. Rodat durant un any a l'escola pública  infantil de Minami Kodatsuno, a la ciutat de Kanazawa, on ens ensenya la manera d'aprendre d'uns nens i ens fa pensar sobre l'esperança i la foça. Ens mostra també la manera com els nens reaccionen davant de l'ambient d'adults que els envolta i davant dels problemes que angoxien moltes vegades els pares.

Realitzat amb especial cura, amb una gran força, ens dóna lliçons de la manera de viure que, quan ens fem grans, moltes vegades hem deixat pel camí, oblidant conceptes bàsics.

El reportatge va ser gravat durant un any i se segueix l'activitat del mestre. Toshiro Kanamori, un enamorat de la seva feina que intenta cojugar dues coses: l'aprenentatge i la diversió, que els nens aprenguin sense que s'avorreixin. És un mestre que també s'ha d'enfrontar a la falta de concentració dels alumnes, al poc entusisasme, però a través del reportatge podem comprovar com se'n van sortint de tot plegat, i com amb habilitat da que els nens avancin en les persones vinculades a l'ensenyament i molt premiat.


PENSANT EN ELS ALTRES (Learning to care. Un reportatge produït per NHK. Japó.)

Un cop vist tot el vídeo sencer, intenta contestar les següents preguntes per avaluar si has entés el que deia aquest. Blubbr

No hay comentarios:

Publicar un comentario