martes, 12 de febrero de 2013

PRIMERA SESSIÓ (dia 05.02.2013)


El dia 5 de febrer, va ser la primera sessió de DEMED on ens va presentar el mòdul i vam estar parlant de diferents programes en xarxa que utilitzem sovint, o que hauriem d’utilitar. Ens va recomanar configurar la nostra compte de blanquerna amb el navegador Chrom ja que d’aquesta manera en qualsevol ordinador on anessim, podriem tenir totes les aplicacions que més utilitzem i tot el Chrome personalitzat.

També vaig poder aprendre a fer funcionar el Google Reader, ja que mai havia tingut la oportunitat de fer-lo servir i utilitzar-lo per visualitzar noticies, tenir com a favorits alguns blogs més usuals que jo utilitzo i m’informo.

Si tu en el Google Reader et trobes amb un article d’interés pots apretar l’estrella que apareix al final del títol i d’aquesta manera, cada vegada que vagi publicant un article la persona que tu has decidit que t’interessava l’article t’aniran apareixen a la pantalla d’inici.

Podem compartir articles  a través del Twitter. Únicament cal apretar la pestanya que apareix de Twitter i entres al teu i publiques aquell artcile. Ens permetrar compartir amb la resta del món aquells articles que nosaltres creiem interessants perquè el puguin llegir i entrar dins la pàgina.

Evernote és una aplicació útil per guardar informació. La pots classificar per diferents documents segons els temes que tu vagis escollint. Eina per registrar tot allò que anem trobant.

Pearltrees com lo que tenim en els marcadors socials, però que ho pot veure tothom. No cal seguir a la gent. Tu fas la cerca i trobes la gent que ha utilitzat aquest sistema o que ha utilitzat la paraula que tu vulguis i t’apareix.

Interessos que tenim :

- Saber utilitzar el Prezzi i fer unes bones presentacions ( bona utilitat)
- Presentástico →  dona idees per com fer una bona presentació ( es tracta d’un blog)
- Linkedin → més professional

No hay comentarios:

Publicar un comentario